Ontmoet onze IA professionals

Leer de mensen kennen die IA Group tot een buitengewone plek maken waar talent groeit en successen worden gevierd. Neem een kijkje bij team en ontdek wat ons drijft.

Waar we in geloven

We vinden jong talent superbelangrijk.

We geloven in de kracht van potentie

Wij begrijpen dat de toekomst in handen ligt van de jongere generatie die innovatie, creativiteit en frisse perspectieven met zich meebrengt. Daarom zijn we enthousiast om onze kennis en ervaring te delen en de volgende generatie te inspireren en te begeleiden. Door samen te werken en te investeren in jonge geesten geloven we dat we een betere toekomst kunnen creëren. Onze toewijding aan onderwijs en mentorschap weerspiegelt ons vertrouwen in de toekomst en onze wens om deze vorm te geven. Samen met ons team ervaren professionals zijn ze de kern van ons team. 

 

Doelgericht

Creatief

Jong

Rebels

Ambiteus 

Uitvoerend team

“We are dedicated to attracting exceptional talent from across the globe in our relentless pursuit of delivering the highest level of care to our esteemed clients. At Numerique, our organizational culture revolves around a set of core values: Trust, Transparency, Collaboration, Commitment, and Passion.”

Head Of marketing
Mink Helwig

Ons Team

Marketing Specialist
Artist Tourmanagement
Software Developer
Software Developer

Onze missie is helder:
we willen resultaten zien.

Of het nu gaat om het ondersteunen van onze partners, het versterken van projecten, onze creatieve diensten, of het voortdurend verbeteren van onze software, bij IA draait alles om onze passie voor succes. Als een gevestigd bureau zijn we vastbesloten om hoogwaardige technologische oplossingen en creatieve diensten te leveren. We bundelen onze expertise met artistieke innovatie om duurzaam succes te bereiken. Samen bouwen we aan uw toekomst, zodat we samen met onze Ia professionals en partners in vertrouwen kunnen groeien.

 

Versterk ons team en groei exponentieel.

Bij IA Group draait werken om vrijheid en flexibiliteit, en het behalen van resultaten zonder ingewikkelde jargon. Terwijl we gezamenlijk werken aan impactvolle campagnes en projecten, stellen we niet alleen het succes van ons team voorop, maar ook hun welzijn en dat van onze IA-familie.