IT onderhoud

IA Group biedt technisch IT-onderhoud om te voldoen aan uw unieke behoeften. Wij zorgen voor preventief onderhoud, updates, optimalisatie en probleemoplossing, zodat uw systemen soepel blijven draaien en beveiligd zijn.

Betrouwbare IT-onderhoud

Bij IA Group begrijpen we dat technisch IT-onderhoud cruciaal is voor de betrouwbaarheid van uw systemen. Onze toegewijde IT-onderhoud omvat preventief onderhoud, regelmatige updates, systeemoptimalisatie en directe probleemoplossing. Wij zorgen ervoor dat uw IT-infrastructuur soepel blijft draaien, zodat u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet. 

International affairs

Onze IT'ers zijn uw ondersteunende krachten voor vlekkeloze bedrijfsvoering

Systematisch, toegewijd en daadkrachtig

Het samenkomen en samenwerken van systemen kan soms lijken op het vergelijken van appels en peren. Gelukkig zijn onze IT’ers bedreven en houden ze niet van moeilijk doen. Bij IA volgen we strikt de regeltjes, en daar zijn we blij mee. We geloven in een georganiseerde aanpak waarbij digitale veiligheid, systeembeheer en efficiëntie stap voor stap samenkomen in de cruciale fasen van hosting, beheer en beveiliging.

Digitale Veiligheid: Uw data veilig bewaakt

Onze IT-experts zetten zich in voor het waarborgen van digitale veiligheid. Dit omvat het implementeren van geavanceerde beveiligingsprotocollen en het regelmatig bijwerken van beveiligingsmaatregelen om mogelijke bedreigingen te minimaliseren. We begrijpen dat veiligheid de basis vormt voor een gezonde IT-infrastructuur.

what you get

Wat u kunt Verwachten

Creating Success

Betrouwbare IT bij IA Group

Deskundig Onderhoud

Bij IA Group staan onze experts klaar om uw IT-systemen in topconditie te houden. Profiteer van toegewijd preventief onderhoud, regelmatige updates en directe probleemoplossing. We nemen IT-problemen serieus, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

Flexibele Aanpassingen

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, en dat begrijpen wij. Onze maatwerkoplossingen zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op de unieke behoeften van uw bedrijf. Of het nu gaat om specifieke software-integraties, hardwarevereisten of workflowaanpassingen, wij passen ons aan aan uw bedrijf.

Snel en Betrokken

Bij IA Group geloven we in directe en betrokken communicatie. U hoeft niet lang te wachten op antwoorden. Of het nu gaat om vragen, feedback of onverwachte problemen, wij reageren snel en staan altijd voor u klaar.

“IA.App heeft bewezen een waardevolle partner te zijn in het handhaven van de stabiliteit en efficiëntie van onze IT-systemen. Hun toewijding aan kwaliteit en directe communicatie heeft ons vertrouwen gewonnen.”

 

Director of Marketing
Zarra Home

5000+ Client reviews

Het bewijs in de getalen

3 Belangrijke Cijfers voor IT:

99,9%

Uptime garantie. U kunt vertrouwen op de beschikbaarheid van uw IT-systemen, altijd en overal.

3o min

Gemiddelde response tijd. Bij onverwachte problemen garanderen wij een snelle respons met een gemiddelde responstijd van slechts 30 minuten. 

40%

Klanten hebben gemiddeld een 40% vermindering van ongeplande downtime ervaren na implementatie van onze diensten.

 
FAQ

Veelgestelde Vragen

Onze kosten zijn op maat gemaakt en afhankelijk van de specifieke behoeften van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Overzetten van uw data gaat geheel z

Ja, we bieden 24/7 ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw systemen te allen tijde operationeel zijn.

We bedienen een breed scala aan sectoren, waaronder events, finance, healthcare, technologie, en meer.

Ja, onze diensten zijn schaalbaar om te voldoen aan de groeiende behoeften van uw bedrijf.

 We implementeren strenge beveiligingsmaatregelen en voldoen aan industrienormen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

Ja, we bieden vaste tarieven die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van kleine bedrijven. Zodat u uw eigen schaalbaarheid in de hand blijft houden

 

Preventieve onderhoudscontroles worden regelmatig uitgevoerd volgens een vooraf bepaald schema, afgestemd op uw bedrijfsbehoeften.

In geval van een datalek volgen we strikte protocollen en melden we het incident onmiddellijk, terwijl we samenwerken met u om de situatie aan te pakken.