Welkom bij international affairs.
Ontdek onze unieke werkcultuur waar creativiteit en technologie samenkomen om de toekomst vorm te geven.

Bij IA’s gedreven en energieke teams staat voortdurende groei en persoonlijke ontwikkeling centraal. Ons verhaal draait om het maximaliseren van individueel potentieel en samen groeien. Daarom bieden we volop kansen voor leren en groei, zodat kansen en vaardigheden kunnen worden ontplooid zonder poespas. 

 

Onze waarden

Transparantie

Op deze manier werken we het liefst samen. Het stellen van duidelijke doelen en open communicatie zijn belangrijke onderdelen voor zowel interne als externe bedrijfsvoering.

Integriteit

Voor ons is bij samenwerken, respect, eerlijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk voor zowel onze interne teams als onze partners. Daarom blijven we constant in contact. Zodat we perspectief nooit verliezen

Eenvoud

Onze teams lossen problemen graag op in de meest eenvoudige vorm. Dit betekent dat we altijd streven naar eenvoudige oplossingen, ongeacht wat er gebeurt.

Prestaties

Veel van onze teams werken zelfstandig en daarom zijn prestaties een van onze kernwaarden. Door duidelijke doelen te stellen en te behalen, laten we keer op keer zien dat we niet vies zijn van aanpoten.

Our Headquarters:

Waar het allemaal begint

Op ons hoofdkantoor in Arnhem, vind je het kloppende hart van de IA Group. We hechten veel waarde aan vrijheid en zelfstandigheid, wat zich kenbaar maakt in onze flexibele, relaxte werkomgeving met ontspannen thuiswerkmogelijkheden voor veel van onze medewerkers.

Op ons hoofdkantoor komen al onze bedrijfstakken samen en zie je onze kernwaarden van professionaliteit, creativiteit en technische expertise in actie.

Ontmoet

Onze executives.

Herken de IA waarde in ons verhaal

International Affairs Group is de afgelopen twee decennia getransformeerd van een evenementen- en artiestenmanagementorganisatie tot een wereldwijd gevestigde alles-in-één zakelijke succespartner. Wat tot deze transformatie heeft geleid, vertelt veel over wie we nu zijn en onze visie voor de toekomst. Onze koers is gericht op samenwerking en stabiliteit in de zakenwereld, en niet te vergeten, op het beleven van veel plezier.

De geschiedenis van IA Group weerspiegelt deze opmerkelijke reis van innovatie en groei. Hier is een overzicht van onze belangrijkste mijlpalen door de jaren heen

2002 - 2010: Oprichting International affairs Event & Artist management

In 2002 richtte Gregory Vrede IA GROUP Events/Artist op, waarbij hij zijn passie voor evenementen en muziek combineerde. Het organiseren van internationale evenementen en de sterke relatie met artiesten maakten IA een unieke speler In Nederland. Dankzij Gregory’s affiniteit met computers begonnen we al vroeg met interne programma’s voor voornamelijk organisatorische efficiëntie. Deze periode legde de basis voor IA Group’s veelzijdige karakter.

2010-2015: IAgroup.App

In 2010 zette IA Group haar eerste digitale stappen met de lancering van de IA Group.App. Naast de evenementen branch en artiesten management begon er ook een digtaler deel te spelen. Deze afsplitsing opende de deuren naar de digitale wereld en stelde ons in staat om onze al bestaande software, nieuwe diensten en eerder ervaren expertise naar een breder publiek te brengen. Bovendien trad Fabio Baromeo in 2012 toe tot ons team, wat onze groei en innovatie verder stimuleerde.

 

2015-2017: Uitbreiding en Diversificatie

Met IA’s groei tot een vooraanstaande evenementenorganisator begonnen we ons te positioneren als een alomvattende oplossing binnen de evenementensector. Dit betekende dat we niet alleen evenementen organiseerden, maar ook oplossingen ontwikkelden, zoals websites en apps, en lanceerden bijvoorbeeld IA Group.ticket, IA Group.events en IA Group.merchandise SaaS oplossingen. Dit strategische besluit stelde ons in staat ons aanbod aanzienlijk uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

2017-Heden: Uitbreiding en Internationalisering

In 2017 openden we ons kantoor in Arnhem, waar we een werksfeer creëerden die ruimte bood aan zowel de muziekindustrie als de ICT-zijde van onze groeiende merken. Dit stelde ons in staat om bedrijfsprocessen te stroomlijnen voor onze zakelijke partners. De aanschaf van dit kantoor in Arnhem was een cruciale stap in onze voortdurende groei. Het bracht ons dichter bij onze klanten en versterkte onze lokale aanwezigheid. Maar het plaatste ons ook in een situatie waarin onze internationale evenementenorganisatorische activiteiten beperkt werden.

Daarom hebben we ook sinds 2018 onze internationale aanwezigheid versterkt met de opening van een kantoor in Engeland. Deze uitbreiding heeft ons geholpen om wereldwijd zaken te doen en om onze event & artist managementactiviteiten en innovatieve oplossingen naar nieuwe markten te brengen. Deze zijn sinds die tijd ingedeeld in IAgroup.UK

In 2020 introduceerden we IA Learning, waarmee we onze expertise en kennis delen met de volgende generatie. Met onze stagiaires kijken we individueel naar hun capaciteiten en doelstellingen, en werken we samen aan wederzijds succes. Met de stagiaires koesteren we de visie om de volgende generatie van IA Group te verwezenlijken.

"Wat IA voor mij zo mooi maakt, is de vastberadenheid om voortdurend te willen evalueren en de gevoelde integriteit in het willen blijven investeren in de mensen en partners."

Carrièremogelijkheden:

Bekijk onze leertrajecten

Als organisatie met verschillende SAAS-oplossingen, diverse werkprocessen en bedrijfstakken, hebben we de perfecte omgeving gecreëerd voor zelfstandig leren op basis van vaardigheden, met de authentieke IA Rebelse geest. Bij ons is leren flexibel, wat betekent dat jij de touwtjes in handen hebt. Kies wat je wilt leren en hoe je die vaardigheden wilt inzetten. Wij staan klaar om je te begeleiden naar succes in jouw gekozen vakgebied en helpen je efficiënt resultaten te boeken door inzicht te krijgen in onze interne bedrijfsvoering.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Aarzel dus niet om ons jouw open sollicitatie te sturen. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te ontdekken hoe we kunnen groeien en floreren.