Marketing Specialist

Mink Helwig

Als een ervaren en energieke junior CRO- en SEO-marketinganalist, heeft Mink zich al op jonge leeftijd gespecialiseerd in marktonderzoek. Met jarenlange ervaring als freelance marketeer heeft hij een schat aan kennis opgebouwd en is zijn aanpak volledig gebaseerd op bewezen data-gedreven strategieën. Deze strategieën stellen hem in staat om de consumentenvraag grondig te analyseren, actualiseren en te vertalen naar effectieve campagnes en projecten, wat garant staat voor kwaliteit en relevantie.

Voor Mink is marketing het proces van het omzetten van dromen en behoeften in systematische formules en processen. Hij koestert sterk het geloof dat het vervullen van de consumentenwens hand in hand gaat met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Mink’s focus ligt op het optimaliseren en automatiseren van deze processen, terwijl hij persoonlijke betrokkenheid behoudt.

Hij beschrijft zichzelf als een gedreven jonge professional, vastbesloten om resultaatgerichte en creatieve systemen te ontwikkelen. Zijn werkwijze is gestructureerd, zelfstandig en altijd leergierig.

Opleidingen
Mink heeft een economisch profiel afgerond bij LOI en heeft zijn opleiding voortgezet met een European Business Baccalaureate aan RijnIJssel. Hij heeft internationale ervaring opgedaan via uitwisselingsprogramma's in Duitsland en Noorwegen.
Ervaring
Met ervaring in database management, marketing, communicatie, sales en IT/webdesign is Mink sinds 2021 een echte Young professional. Gedurende zijn carrière heeft hij zich gericht op het bereiken van langdurig succes door middel van marketing en automatisering.

Referenties

Mink Helwig IAgroup Marketing Specialist
Blog

Mink Helwig's latest posts