Web development

Bij IA Group streven we ernaar om op maat gemaakte webdevelopment-oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Uitmuntende webontwikkeling

Bij IA Group begrijpen we dat webontwikkeling niet alleen gaat over het maken van mooie websites; het gaat over het leveren van tastbare resultaten. We zijn gepassioneerd over webontwikkeling die creativiteit koppelt aan datagestuurde uitmuntendheid. Onze uitgebreide webontwikkelingsservices omvatten:

International affairs

Hoe onze web development services jouw groei kunnen stimuleren

Creatieve kwaliteit met technische expertise

Onze aanpak voor webontwikkeling is een combinatie van creativiteit en meetbare resultaten. Wij begrijpen dat uw website een investering is en dat deze moet renderen. Als u IA Group kiest voor webontwikkeling, kiest u voor een partner die toegewijd is aan het maken van websites die niet alleen indruk maken, maar ook een positieve invloed hebben op uw ROI.

Echt rebels als jouw professionals

Bij IA Group hebben we een team van deskundige webontwikkelaars met jarenlange ervaring in de branche. We combineren creativiteit met technische bekwaamheid om oplossingen te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

 

Wat u kunt verwachten

When you partner with Numerique, you’ll gain access to our full range of paid SEM services. These services are designed to optimize every facet of your paid advertising, including:

Creating Success

Wat onze webontwikkeling onderscheidt

Geïntegreerde aanpak:

We combineren webdevelopment met andere diensten zoals marketing en design om een holistische oplossing te bieden. Dit zorgt voor een consistente en effectieve online aanwezigheid.

Responsiviteit

Onze websites en webapplicaties zijn ontworpen om op elk apparaat optimaal te presteren, wat de gebruikerservaring verbetert.

Focus op resultaten

We meten en analyseren de prestaties van onze projecten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de gestelde doelen.

Bij IA Group zijn we toegewijd om hoogwaardige webdevelopment-oplossingen te bieden die uw bedrijf helpen groeien en succesvol te zijn in de online wereld. We zien ernaar uit om met u samen te werken aan uw webproject.

 

Lead web-dev / scrum master
Zarra Home

5000+ Client reviews

The proof is in the numbers

Waarom onze sites boven uit stijgen

100% maatwerk

Elk project is uniek en afgestemd op de behoeften van onze klanten. Wij luisteren graag en kunnen alles maken. Expect the unexpected.

100+ projecten

We hebben in de afgelopen 20 jaar honderden succesvolle projecten afgerond. Van HTML sites, custom themes,. wordpress wondersites en veel meer. Wij hebben de ervaring. 

100% SEO

Wij leveren onze sites zoekmachine geoptimaliseerd. Geen slechte rankings, optimaal gebruiksgemak en toegevoegde waarde vanaf het begin. 

FAQ

Veelgestelde Vragen (FAQ) - Web Development bij IA Group

IA Group heeft meer dan 20 jaar ervaring in webontwikkeling en beschikt over een team van deskundige ontwikkelaars met kennis van de nieuwste technologieën. Onze focus ligt op maatwerk en meetbare resultaten.

Onze ontwikkelaars hebben uitgebreide kennis van meer dan 10 verschillende webtechnologieën, waaronder HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, Ruby on Rails, en meer.

Ons proces omvat een grondige analyse van uw behoeften en doelstellingen, gevolgd door ontwerp en ontwikkeling op maat. We zorgen voor transparante communicatie gedurende het hele project en bieden monitoring en ondersteuning na oplevering.

Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We volgen best practices op het gebied van webbeveiliging en gebruiken de nieuwste beveiligingstools en -protocollen om uw project te beschermen. Bovendien kan je ook bij ons hosting afnemen

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of telefonisch. We bespreken graag uw project en verstrekken u een offerte op maat.

De doorlooptijd varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. We bespreken de tijdlijn en verwachtingen tijdens onze eerste consultatie.

Op onze website vindt u enkele casestudy’s en voorbeelden van projecten die we hebben afgerond. Neem contact met ons op voor meer details over specifieke projecten.

Ja, we hebben uitgebreide ervaring in e-commerceontwikkeling en kunnen oplossingen bieden voor online winkels en betalingsverwerking.