CEO & Founder

Gregory Vrede

Gregory Vrede is een analist-programmeur en senior international artist booker. Met zijn brede kennis en ervaring heeft hij zich weten te profileren als een deskundige in twee uiteenlopende vakgebieden.

Als analist-programmeur is Gregory bedreven in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van softwaretoepassingen. Zijn technische vaardigheden en analytische geest stellen hem in staat om complexe problemen op te lossen en op maat gemaakte software-oplossingen te creëren. Hij heeft bewezen een waardevolle schakel te zijn in het verbeteren van bedrijfsprocessen en het leveren van efficiënte IT-oplossingen.

Als senior international artist booker heeft Gregory Vrede een succesvolle carrière in de muziekindustrie opgebouwd. Hij is verantwoordelijk voor het boeken en beheren van internationale artiesten voor optredens en evenementen. Zijn uitgebreide netwerk en kennis van de entertainmentsector maken hem een gewaardeerde professional in het samenbrengen van artiesten en kansen wereldwijd.

Gregory Vrede combineert zijn technische expertise als analist-programmeur met zijn passie voor de muziekindustrie als senior international artist booker, wat hem tot een veelzijdige en zeer gerespecteerde professional maakt.

Experience
20+ jaar ervaring in de artiesten/tour management sector, maar ook in de IT branche en Software ontwikkeling

Mentions, quotes, and references

PC Today

Demand Gen Report

Gregory Vrede iagroup ceo & founder
Blog

Gregory Vrede's latest posts