I Love Urban

Revamp + Office365

In de kleurrijke wereld van urban  evenementen en is online aanwezigheid van onschatbare waarde. Hier betreden de TI Group en International Affairs het toneel. Samen hebben ze onlangs de spiksplinternieuwe website voor het evenementenconcept “I Love Urban” ontwikkeld, en de resultaten zijn werkelijk opmerkelijk.

jandino
De Uitdaging

“I Love Urban” is bekend om zijn diverse evenementenedities, maar hun online aanwezigheid had een vernieuwing nodig. TI Group, in samenwerking met International Affairs, stond voor de uitdaging om een website te creëren die niet alleen de essentie van het concept vastlegde, maar ook naadloos aansloot bij de huisstijl.

 

Het Ontwikkelingsproces

International affairs bracht een team van experts samen om de visie van “I Love Urban” te vertalen naar een digitale realiteit. Ze begonnen met het ontwerpen van een website die niet alleen esthetisch aantrekkelijk was, maar ook zeer functioneel.

De nieuwe website toont duidelijk de verschillende edities van “I Love Urban,” waardoor bezoekers snel en gemakkelijk kunnen zien wat er op de agenda staat. Het ontwerp is volledig aangepast naar de huisstijl van het concept, wat resulteerde in een visueel aantrekkelijke en consistente ervaring.

Services Used:

Het resultaat

De inspanningen van TI Group en International Affairs hebben geleid tot een verbluffend resultaat. De nieuwe website van “I Love Urban” weerspiegelt niet alleen de energie en diversiteit van de evenementen, maar maakt ook de navigatie en informatievoorziening eenvoudig en intuïtief voor bezoekers.

 

Conclusie

De samenwerking tussen de TI Group en International Affairs heeft een website opgeleverd die niet alleen aansluit bij het concept, maar ook een verfrissende en consistente online aanwezigheid biedt. Het succes van dit project toont aan dat de juiste digitale strategie en creativiteit kunnen resulteren in een boeiende online ervaring.

De diensten uitgevoerd voor TI zijn: