Glam Clinic

Revamp + Office365

In de concurrerende markt van huidverzorging en schoonheid is een sterke online aanwezigheid essentieel. Voor Glam Clinic was dit niet anders. Ze hebben een gloednieuwe website gelanceerd, waarmee afspraken kunnen worden ingepland en producten kunnen worden gekocht. Laten we eens nader bekijken hoe deze samenwerking heeft geleid tot een schitterende digitale transformatie.

 

De Uitdaging

Glam Clinic staat bekend om haar hoogwaardige huidverzorgingsdiensten en producten, maar hun online platform had een opfrisbeurt nodig. Onze uitdaging was duidelijk: een website bouwen die niet alleen de kernwaarden van Glam Clinic weerspiegelde, maar ook de functionaliteit bood om afspraken te plannen en producten te kopen.

Het Ontwikkelingsproces

In nauwe samenwerking met Glam Clinic, hebben we zorgvuldig gewerkt om de visie van het bedrijf te vertalen naar een verbluffende digitale ervaring. Ze begonnen met het ontwerpen van een website die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel was.

De nieuwe website biedt bezoekers de mogelijkheid om moeiteloos afspraken te plannen en producten te kopen die zijn afgestemd op hun individuele behoeften. Het ontwerp is volledig in lijn met de glamoureuze stijl van Glam Clinic, wat heeft geresulteerd in een visueel aantrekkelijke en consistente online omgeving.

Services Used:

Het resultaat

De inspanningen hebben geleid tot een verbluffend resultaat. De nieuwe website weerspiegelt niet alleen de elegantie en kwaliteit van Glam Clinic, maar biedt ook de bezoekers een naadloze ervaring om afspraken te plannen en producten te kopen.

 

Conclusie

De samenwerking tussen IA en Glam Clinic heeft een website opgeleverd die niet alleen aansluit bij het merk, maar ook een verfrissende en consistente online aanwezigheid biedt. Het succes van dit project toont aan dat de juiste digitale strategie en creativiteit kunnen resulteren in een glamoureuze online transformatie.

De diensten uitgevoerd voor GLAMCLINIC zijn: