Christina Milian

European Clubshows

Voor filmster en zangeres Christina Milian mochten wij de Europese tour verzorgen. Amsterdam, Berlijn en Genève waren enkele steden waar we de productie verzorgden voor Christina.

Christina Milian
About Christina Milian

Christina Milian is een Amerikaanse zangeres, actrice en ondernemer. Ze werd geboren op 26 september 1981 in Jersey City, New Jersey, Verenigde Staten. Milian begon haar carrière in de muziekindustrie als zangeres en brak door met hits als “AM to PM” en “Dip It Low”. Naast haar muzikale carrière heeft ze ook succes geboekt als actrice, met rollen in films zoals “Love Don’t Cost a Thing” en “Be Cool”.

Milian

Christina Milian is niet alleen bekend vanwege haar talenten in de entertainmentindustrie, maar ook vanwege haar veelzijdigheid en betrokkenheid bij verschillende projecten. Ze heeft deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder “The Voice” en “Dancing with the Stars”. Daarnaast heeft ze haar eigen modelijn en is ze betrokken bij zakelijke ondernemingen.

Services Used:

Tourmanagement

Het Tourmanagement van International Affairs Group is gericht op het effectief organiseren en beheren van reizen en evenementen die betrekking hebben op internationale aangelegenheden