Event Management

Bij IA Group hebben we een team van professionals met een passie voor het plannen en beheren van evenementen. We bieden een breed scala aan evenementenbeheerdiensten, variërend van feestelijke stedelijke evenementen tot artist management en zakelijke bijeenkomsten. Ons doel is om onvergetelijke ervaringen te creëren en doelen te overtreffen, ongeacht het type evenement.
event concert ia ticket

Urban Evenementen

Ons team is sinds 2002 gespecialiseerd in het organiseren van feesten in urban style. Of het nu gaat om muziekfestivals, straatfeesten, culturele vieringen of andere speciale gelegenheden, wij zorgen voor de planning, coördinatie en uitvoering van het evenement. Enkele van onze diensten op het gebied van feestelijke evenementen zijn onder meer:

 

Artist Management

Als onderdeel van ons evenementenbeheer bieden we artist managementdiensten. We werken samen met getalenteerde artiesten en kunstenaars om ervoor te zorgen dat hun optredens op rolletjes lopen. Onze artist managementdiensten omvatten:

 

international affairs

Zakelijke Evenementen

Maatwerk voor uw zakelijke doelen

Bij IA Group begrijpen we dat zakelijke evenementen specifieke behoeften hebben en doelgericht moeten zijn. Daarom bieden we uitgebreide zakelijke evenementenbeheerdiensten om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt. Onze diensten omvatten:

  • We werken nauw met u samen om een evenementprogramma te ontwerpen dat naadloos aansluit bij uw zakelijke doelstellingen. Of het nu gaat om een conferentie, seminar, teambuildingactiviteit of productlancering, ons programma-ontwerp is afgestemd op uw specifieke behoeften.

  • Ons ervaren team zorgt voor alle praktische aspecten van uw zakelijke evenement. Van het kiezen van de juiste locatie tot het regelen van catering en technische voorzieningen, wij nemen de logistieke last van uw schouders, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van uw evenement.

Sprekers en presentaties: Experts die uw boodschap versterken

Wij begrijpen het belang van kwalitatieve sprekers en presentaties op uw zakelijke evenement. IA Group kan voor u experts en sprekers boeken die perfect passen bij uw thema en boodschap, en die uw evenement naar een hoger niveau tillen.

  • Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de registratie en het deelnemersbeheer van uw evenement. Uw gasten genieten van een soepele registratieprocedure en een professionele ervaring, van begin tot eind.

  • Na afloop van uw zakelijke evenement stoppen onze diensten niet. We helpen bij het verzamelen van feedback van deelnemers en evalueren de resultaten van uw evenement. Op basis van deze informatie kunnen we samen met u de volgende stappen plannen en uw toekomstige evenementen verbeteren.

what you get

Wat u kunt verwachten

Creating Success

Jeugdig enthousiasme

Creativiteit met een rebelse geest

Onze evenementen worden gekenmerkt door een onconventionele aanpak en een vleugje rebelse creativiteit. We gaan verder dan de norm om evenementen te ontwerpen die blijven hangen en indruk maken.

End-to-End Evenementenbeheer

We bieden volledig beheer van begin tot eind, inclusief planning, logistiek, sprekerscoördinatie en technische ondersteuning. U kunt vertrouwen op onze expertise om elk aspect van uw evenement te beheren.

Persoonlijke benadering:

Bij IA Group geloven we in een persoonlijke benadering. We luisteren naar uw visie en behoeften en werken nauw samen om een evenement te creëren dat weerspiegelt wie u bent en wat u wilt bereiken. U bent geen klant, u bent een partner in evenementensucces.

FAQ

Veelgestelde Vragen

We zijn gespecialiseerd in een breed assortiment aan evenementen, waaronder bedrijfsevenementen, urban feesten, festivals en meer. Onze ervaring en creativiteit stellen ons in staat om evenementen op maat te ontwerpen die aan uw specifieke doelen voldoen.

Ons proces begint met een grondige analyse van uw behoeften en doelen. Vervolgens ontwerpen we een op maat gemaakt evenementprogramma, plannen we de logistiek, coördineren we sprekers en registratie, en evalueren we de resultaten na het evenement.

IA Group onderscheidt zich door de combinatie van creativiteit met een rebelse geest. We gaan verder dan conventionele benaderingen om evenementen te creëren die impact hebben. Bovendien bieden we end-to-end beheer en werken we nauw samen met onze klanten om aan hun verwachtingen te voldoen.

Ja, we bieden artist management als onderdeel van ons evenementenmanagementdiensten. We kunnen artiesten boeken en coördineren om uw evenement nog specialer te maken.

Onze zakelijke evenementen zijn ontworpen om verschillende doelen te bereiken, waaronder het vergroten van merkbekendheid, het genereren van leads, het bevorderen van klantrelaties en het opleiden van medewerkers.

Ja, we hebben ervaring in het organiseren van evenementen van verschillende omvang, van intieme zakelijke bijeenkomsten tot grootschalige feesten. We passen onze aanpak aan op basis van de omvang van het evenement.

We helpen bij het verzamelen van feedback van deelnemers en het evalueren van de resultaten na het evenement. Deze evaluatie helpt ons om toekomstige evenementen nog effectiever te maken.

Ja, we kunnen advies geven en assisteren bij de keuze van de evenementenlocatie, rekening houdend met uw doelen en budget.

 

Ja, we blijven betrokken bij onze klanten en bieden eventuele ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw ontwerp optimaal blijft presteren en aanpassingen makkelijk gemaakt worden.